CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ VÀ SẢN XUẤT LUCIFER

CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ VÀ SẢN XUẤT LUCIFER

Wetenschappers ontdekten met welk type mannen bij vrouwen de helderste orgasmen zijn

En het antwoord is helemaal niet “met rijken” hoe iemand cynisch zou kunnen denken.

Bereid je voor op het feit dat heel snel je persoonlijke leven drastisch zal veranderen tadalafil en vrouwen voor je zullen rennen, bedelen om ze een ander helder orgasme te geven.

Het feit is dat wetenschappers van het American National Centre for Biotechnology Information (NCBI) erachter kwamen waar een personagelijn moet bezitten dat de partner de meest heldere orgasmen ervoer. Ondanks het feit dat de wereld al lang meeneemt in cynisme en materialisme, zijn deze karaktereigenschappen geen “appartement in het centrum van Moskou” en niet “Red Ferrari”. Alles is veel goedkoper.

De studie, waarvan de resultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift “Social Neurology and Psychology”, werd uitgevoerd onder 103 vrouwen die actief seksleven hebben. Allemaal waren

ze verslaafd aan wetenschappers met interesse, vragen betroffen dit zeer sexy leven. Speciale aandacht Onderzoekers betaalden voor welke criteria voor vrouwen partners en hoe ze hun gezamenlijke seksuele leven kunnen maken.

Onder andere de respondent genaamd de meest aantrekkelijke mannelijke karaktereigenschappen. En in de eerste plaats in de absolute meerderheid van de ondervraagde vrouwen stond … Humor’s Sense.

Wat nog belangrijker https://www.decalaminage78.fr/eco-conduite/ is, het vermogen om de anekdote te vertellen ongeveer drie Georgiërs en Moldavische met een giraffe heeft ook invloed op de helderheid van de orgasmen van een vrouw. Hoe meer geestige partner, hoe aantrekkelijker het in de ogen van een vrouw kijkt en, vooral heldere orgasmes, ze schonk. (Trouwens, omdat we het over humor hadden, hebben we een test om te controleren wat voor soort humor.)

In het algemeen weet u wat u moet doen. Als je geen gevoel voor humor hebt, lees dan dringend het artikel “tutorial wit”. En als je denkt dat er is, maar om de een of andere reden lacht niemand over je grappen, en de meisjes na de eerste date nemen de telefoon niet, ze lezen nog steeds het artikel, waarnaar we hierboven gaven.

tin liên quan